Tripletex

Selskapet har en forhandler-avtale med Tripletex AS, som leverer et komplett skybasert økonomisystem, som enkelt tilpasses behovene til din bedrift.

Tripletex består av mange ulike moduler, og du velger de du trenger. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex til alle - fra de små til de store firmaene. Den gode integrasjonen gjør at Tripletex er et komplett skybasert økonomisystem.

Tripletex er befriende enkelt å forstå, og gir deg tilgang og god oversikt uansett hvor du er i verden.

Med skanningstjenesten kan alle bilag skannes rett inn i kontoen din. Der blir bilagene elektronisk lagret og vil aldri gå tapt.
Timer, reiseregninger og ansattutlegg kan føres direkte i løsningen.
Det anbefales direkte betaling i regnskapsprogrammet, slik at man slipper å gå inn via nettbanken for å betale regninger fra leverandører.

Vi bistår gjerne med å vurdere om Tripletex er riktig system for deg. For nærmere informasjon og presentasjon av Tripletex ta kontakt og/eller se tripletex.no. Vi bistår følgelig også med implementering.

PowerOffice Go

PowerOffice GO PowerOffice Go

Selskapet har en partner-avtale med PowerOffice AS, som har et meget godt, enkelt og brukervennlig skybasert regnskapsprogram - PowerOffice Go.

Programmet automatiserer og forenkler en rekke prosesser som tradisjonelt har spist mye tid, for eksempel knyttet til fakturafortolkning og attestering av bilag med flere aktører.

Arbeidsdeling og kommunikasjon er også innebygd i programmet slik at alle brukere kan diskutere og kommentere innhold i sanntid.

Dette gir grunnlag for god og fleksibel arbeidsdeling mellom kunden og regnskapskontoret. 

Her finner du mer infomasjon

eAccounting

eAccounting eAccounting

Selskapet har også et samarbeid med Visma Mamut, hvor vi bistår deres kunder som ønsker å ta eller som har tatt Visma eAccounting i bruk.

Visma eAccounting er et enkelt nettbasert økonomiprogram som gjør fakturering og regnskap enklere enn noensinne.

Programmet er utviklet for enkeltpersonsforetak, gründere eller mindre aksjeselskap som ønsker å bruke minst mulig tid på økonomi og administrasjon.

Visma eAccounting passer like bra på PC og Mac. Så lenge programmet er nettbasert trenger du ikke tenke på tekniske ting som systemoppdateringer eller back-up. Du kan også benytte programmet på nettbrett.

Her finner du mer informajson.