Välkommen till Brahe Optimal

Vi vill utveckla ditt företag


 

 

Oavsett om ni önskar att vi sköter all redovisning och ekonomihantering, eller bara en mindre del, ser vi till att ni kan koncentrera er mer på företagets huvudsakliga verksamhet. Ett flertal av våra redovisningskonsulter är auktoriserade för att alltid kunna erbjuda högsta kvalitet.

För de kunder som önskar erbjuder vi webbaserade plattformar. Det ger en större flexibilitet, en förbättrad kommunikation samt möjlighet för dig som kund att följa redovisningen online.

Vårt erbjudande


 

 

 

Med 'Brahe Optimal' sköts din bokföring i realtid

Löpande redovisning
Hjärtat i Brahe Optimal är Visma eEkonomi där din redovisning sköts på webben. Genom kopplingen till din bank samt möjligheten att få in leverantörsfakturor/kvitton digitalt hjäper vi dig att förenkla och effektivisera din redovisning så att du enkelt kan följa verksamhetens utveckling. Du bestämmer hur mycket eller lite som du vill att vi ska ta hand om.

Elektronisk faktura- och kvittohantering
Leverantörsfakturorna samt dina kvitton hanteras via en scanningslösning eller via mobilscanner. Detta ger er trygghet, sparar tid, möjlighet att få era siffror i realtid och allt är tillgängligt när du behöver det.

Webfakturering
Er fakturering löser ni enklast genom att ni fakturerar i samma system som vi hanterar all löpande redovisning i. Ni kan fakturera direkt via en app eller i ett webbgränssnitt.

Rapportering och uppföljning
Vi kommer vid varje månads slut publicera era siffror i Ekonomiöversikt. Här får ni tydliga grafer på hur ert bolag har utvecklats, möjlighet att gå ner på transaktionsnivå samt kan anpassa och följa önskade nyckeltal.

 

Förslag till Samarbete


 

 

För att vi ska få ett så smidigt samarbete som möjligt och för att du ska få bästa möjliga upplevelse så använder du din smartphone och olika webbaserade lösningar. Genom att använda senaste tekniken uppnår vi störst effektivitet och det ger dig som kund en rad fördelar:

  • Ständig åtkomst till ditt företags siffor och bokföringsunderlag
  • Inga installationer eller uppdateringar av program
  • Tydliga grafer över ditt bolags ekonomi
  • Enkel kommunikation med oss genom din smartphone