Om oss

"Vår affärsidé är att hjälpa små och medelstora ägarledda företag att optimera sin rörelse genom att frigöra tid till kärnverksamheten och låta oss ta hand om hela eller delar av sin administration. Vi strävar efter att hålla hög kompetens och det är vår ambition att etablera ett långsiktigt och öppet samarbete. I våra arbetsrutiner anpassar vi oss ständigt till nya IT-processer vilket innebär hög säkerhet och kostnadseffektivitet."

 

Stor eller liten, löpande eller akut.

"Vi har över 20 års erfarenhet inom företagsadministration i ett flertal branscher och handhar alla förekommande företagsformer. Våra kunder har en årlig omsättning mellan 200.000 kr - 500.000.000 kr och alla väljer fritt ur vårt sortiment av tjänster. De flesta av våra kunder har "Fast pris" - en fast månadskostnad som innefattar hela tjänsten från löpande redovisning till årsbokslut/årsredovisning och inkomstdeklaration. En del väljer att anlita oss på löpande räkning vid t ex eftersläpning eller projektadministration."

Kan själv - med lite hjälp

Om du väljer att sköta din redovisning själv kan det vara skönt att ha en partner som hjälper till när det inte går som man vill. Vi kan sköta delar av din administration t ex moms- och skattedeklarationer, bokslut och årsredovisning eller inkomstdeklaration. Genom våra byråavtal med VISMA och FORTNOX har vi möjlighet att integrera våra system och eftersom vi innehar utblidning och kunskaper i deras produkter kommer vi igång direkt.

Tjänster

* Redovisning
* Momsdeklaration
* Lönehantering
* Skattedeklaration
* Årsbokslut
* Årsredovisning
* Deklaration
* Bolagsbildning
* Inkomstdeklaration privat
* Programinstallation
* Programsupport
* Internutredningar