Hos oss är alla kunder välkomna

Vi löser Era problem hemma hos Er om Ni så önskar.

Kontoret i Borlänge är bemannat av Antonia och Barbro tisdag - fredag.

Kontoret i Furudal är bemannat av Eva, Jessica och Pär mån-fre, Lisbet finns här mån, ons och fre samt Sandra mån och ons. 

Tiderna är normalt mellan 08.00 - 16.00

Kontakten via telefon sker som vanligt genom 0258-20300 för bägge kontoren då vi har gemensam växel. Välkomna.

Vad kan vi erbjuda

Klyftan mellan ett bra administrativt stöd och ett dåligt kan vara stor. Vi är det administrativa stödet som varje företagare önskar sig. Vi gör det Ni vill slippa, korrekt och till rätt pris.

Vi utför följande tjänster:

Bokföring

Förutom en ren bokföringstjänst kan vi hjälpa till med betalningar av fakturor, fakturera Era kunder m m. Vi samarbetar med Visma vilka Ni når genom kundinloggningssidan om Ni är kunder via dem, SpeedLedger som Ni kan titta närmare på genom denna länk www.speedledger.se/bokforingsprogram 

 

Bokslut

Vi upprättar bokslut efter att vi bokfört åt Er eller alternativt upprättar vi bokslut med utgångspunkt från den bokföring Ni gjort själva. Om så krävs upprättas fullständiga årsredovisningar färdiga för revision eller inlämnande till bolagsverket.

Deklaration

Vi hjälper till med upprättandet av såväl privata inkomstdeklarationer som näringsdeklarationer. Vi har också erfarenhet av lantbruksdeklarationer och deklarationer för reavinster.

Löner

Lämnar Ni underlag till oss eller ansluter företaget till stämplingstjänsten kan vi vara behjälplig till upprättandet av löner. Vi löser även problemet med uppbördsdeklarationer, kontrolluppgifter och lämnande av uppgifter till Fora, m m.

Ekonomisk rådgivning

Med hjälp av den erfarenhet vi har skaffat oss kan vi dela med oss av vår kunskap så att det gynnar Ert företagande maximalt. Vi har även egenupprättade analysredskap, budgetmallar och programvaror till vår hjälp. Kom in så undersöker vi vad Ni behöver.